fredag 23 november 2012

Inför v 48

Hej!

På måndag välkomnar vi nya deltagare i Spira! Ni kommer träffas i sal Örviken 9.30. (Inte Kemisalen denna morgon). Vi kommer förbi i receptionen strax före 9.30 och hämtar er som väntar där. På måndag kommer CV (centrum för vägledning och validering) för att berätta om sin verksamhet.

Kl. 13.00 är vi välkomna på studiebesök på Skellefteå Kraft Arena. Anmälningslista finns på anslagstavlan, eller ring (Jenny - 575 19) och meddela att du kommer dit. Vill då åka med mig i bilen går det bra om du "bokar en plats". Vattengympan som vanligt enligt schema för dig som vill delta.

På tisdag, den 27/11, 12.20-14.10, är vi alla välkomna på Västerbottensteatern för att se "Anna & Berta". Övriga lektioner på eftermiddagen är inställda då hela skolan går på teater.

På fredag, den 30/11, på förmiddagen, kan du gå på en föreläsning av Anna-Lena Lodenius om globaliseringen och svenskheten. Övriga lektioner, Arbetspsykologin, pågår som vanligt under förmiddagen. Efter lunch är det inga vanliga lektioner utan hela skolan beger sig då till torget för att delta i ett torgmöte mot främlingsfientlighet kl. 13.00-13.30.

Hoppas ni alla har bra dagar här på Medlefors!
Önskar er alla en fin helg:-)

//Jenny



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar