torsdag 22 augusti 2013

Hej!

Hoppas det känns bra för er med det ordinarie schemat som påbörjades i måndags. Nu på måndag, den 26/8, välkomnar vi ännu ett gäng nya Spiror som kommer på information i morgon (fredag). Ni kommer då bland annat att få information kring detta:

Tisdag den 27/8 är lektionen "Du och Din framtid" 12.20 inställd pga. planeringsdag för handledarna. Denna tid får du använda till enskild planering.

Tisdag den 3/9 har skolan en aktivitetsdag i Munkviken. Bussen avgår från skolan 8.20 och är tillbaka senast 15.20. Alla bjuds på lunch:) Vill man ha mellanmål/fika tar man med eget. Det kommer att vara uteaktiviteter under dagen, så ta med bra kläder och skor. OBS! Anmälningslista finns på skolan. Anmäl dig senast på tisdag den 27/8. Kontakta handledare vid frågor.

Det finns även uppsatt en anmälningslista för dig som är intresserad att besöka Tingsrätten och se en rättegång gällande "Hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd och stöld". Torsdag den 5/9 kan ni träffa en tingsnotarie 8.30 som berättar hur det brukar gå till under en förhandling. Beräknas avslutas 10.30.
Obs! Om förhandlingen blir inställd skrivs det på bloggen och anslaget på skolan, så kom ihåg att kolla den dagen före. Om det ställs in samma morgon hinner vi tyvärr inte få veta, men då kommer tingsnotarien att möta er 8.30 i alla fall.

Önskar er alla en fin helg:)

//Jenny

"Min fantasi skapar min verklighet"
Walt Disney



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar