onsdag 18 september 2013

Arbetspsykologin inställd på fredag!

Hej!

OBS! Arbetspsykologin inställd på fredag den 20/9! Då åker alla som vill på besök till Finnfors kraftverksmuseum. Avgång från Medlefors 08.30 i egna bilar. Fyra handledare är med och har varsin bil. Andra som kör får ersättning för detta. Anmäl dig på de anslag som sitter uppe på anslagstavlan eller kontakta någon av handledarna. Besöket blir mellan 9 och 11, sedan äter ni medhavd lunch, ute eller på muséet.

Efter lunch kan de som önskar åka vidare till Finnforsgrottan. Ta bra kläder och skor!! De som önskar kan i stället åka tillbaka till Medlefors och gå på Kreativ Inspiration efter lunch.

Inför v 39:

Nästa vecka, på måndag 9.30 i Fysiksalen, får ni besök av Per Åström från Arbetsförmedlingen. Passa på att ställa frågor om du funderar över något som gäller verksamheten! På eftermiddagen 12.20 kan du arbeta vidare med CV och Personligt brev tillsammans med Samuel i datasal 1.

På tisdag, under tiden för "Du och din framtid" kommer Ulf Edvardsson från Adecco att berätta hur det är att arbeta på Rönnskär. Detta är tillsammans med en grupp från Spira Integration. Ni träffas 12.20 i sal 9.

Önskar er en fortsatt fin vecka!
Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar