fredag 18 oktober 2013

Inför v 43


Hej!

Hoppas ni som börjat på Medlefors denna vecka börjar känna er mer och mer "hemma" på skolan och att veckan varit bra för er alla Spiror!

På måndag, den 21/10, möts ni som vanligt 9.30 i Fysiksalen. Några av er går kanske direkt till vattengympan. Efter lunch, 12.20, kan ni komma till Datasal 1 där Samuel kommer prata om CV. De som vill kan åka på studiebesök till Polisen kl. 13.00. Anmäl dig på anslaget på Spiras anslagstavla.

På tisdag fortsätter ni med vägvisarmaterialet med Maria på "Du och Din framtid". Alla kan vara med, även ni som inte var där förra veckan.

På onsdag åker bland andra Samuel till Bureå och Bureåarkivet för en guidad tur genom muséet och Bureås industrihistoria. Avfärd från Medlefors kl. 12.00 (Visningen börjar 12.30). Anmälningslista sitter på anslagstavlan. Kör du egen bil får du reseersättning. Ta med eget fika om du vill:) Denna eftermiddag utgår lektionen "vardagsstruktur".

Övrigt: Under v 43 finns Olle Wallin, föreläsare och folkbildare, på plats på Medlefors med sin "Rullande världsbutik för rättvis handel". I sin minibuss packar han in kaffe, choklad, torkad frukt, kryddor, tyger, leksaker och mycket mer. Den rullande butiken medverkar till information och försäljning av rättvisa handelsvaror på folkhögskolor, studieförbund, kulturfestivaler m.m.

Ett tips för den som är intresserad: Onsdag den 23/10 kl. 13.00 kommer JB Kompetens att besöka Arbetsförmedlingen för att informera om Försäljning- och kundserviceutbildningen som startar den 11 november.

I övrigt ska schemat rulla på som vanligt.
Önskar er alla en riktigt fin hösthelg:)
//Jenny



 
                                                                                                                                                                                                                                                     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar