torsdag 13 mars 2014

v.12

Inför v.12

Måndag 17/3, under passet Information och Arbetsmarknad, ska vi bl.a. samtala kring bildning och folkbildning. På passet Du och din framtid kommer vi att träffa vår studierektor, som ska ge oss en inblick i yrket som personlig assistent. En föreläsning som är mycket intressant och där du som åhörare ges möjlighet att ställa frågor.

Tisdag 18/3 13.15 har vi bokat in ett gruppbesök på Campus. Ni kommer att möta Torunn som bl.a. ger en inblick om hur en spikning går till och ni får dessutom möjlighet att ta del av de aktiviteter som finns på Campus där representanter från Vux, CV och universiteten finns på plats, m.a.o. ett mycket givande besök. Startiden är 13.15 med samling i Forumsalens foajé, avslut ca. 14.15.

Onsdag 19/3 är det friluftsdag vilket innebär att ordinarie lektioner ställs in. Mer information ges på måndag förmiddag men redan nu finns information om denna dag uppsatt i korridoren utanför studierektor och mitt emot White boarden där vikarier skrivs in.

Torsdag 20/3 kl: 13.00 finns det möjlighet till en gruppträff för de deltagare som har Jenny som handledare att träffa Micke och Carina. Vi ses i konferensrummet i Västerbacken. Jenny är fortsatt sjukskriven fram till 23/3.

Övrigt:
Öppet Husgruppen träffas fredag 21/3 kl: 12.20.

Ha en riktigt skön vecka!
Med vänlig hälsning
Micke


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar