torsdag 10 januari 2013

Hej igen!

Då var vi igång efter jul och nyår. Hoppas ni alla haft det bra dessa dagar som vädermässigt både innehöll riktig kyla och nästan vårväder:)

På fredag, den 11/1, har vi ett nytt Spira-intag och vi välkomnar alltså nya deltagare på måndag morgon. På måndag förmiddag (14/1), som börjar 9.30, kommer ni tillsammans med Carina och Micke att prata om Empowerment -  som handlar om hur man bygger upp sin egenmakt att påverka sina förutsättningar, sin egen situation, sina arbetsuppgifter, sin närmiljö etc.

På måndag kl. 13.00 är vi välkomna till Räddningstjänsten/Brandstationen på Solbacken. Besöket blir ca en timme. Kontakta mig, Jenny, tel. 57510 (lämna meddelande) om du vill åka med mig. Samåk gärna. Vi som åker bil tillsammans träffas 12.40 i receptionen på Medlefors.

På torsdag, den 17/1, 9.30-11.20 i Kemisalen kommer ni att träffa Micke Rehnberg, lärare och föreläsare på Medlefors som kommer föreläsa kring ämnet Stress, arbetsmiljö och hälsa. På torsdag blir det första tillfället av tre ni kommer ha möjlighet att lyssna på honom. Denna tid utgår lektionerna "Hum Bio" och "Idé till handling"  från schemat.

Önskar er alla en fin helg och sedan en bra kommande vecka!
Hälsningar
Jenny


"Gör det du kan, med det du har, där du är"
                                  Theodore Roosevelt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar